H O K K A
Haber Yazılımında Kampanya İncele
4 Ekim 2016

YouTube yeni programı için kahraman moderatörler arıyor!

YouTube,  paylaşılan videoların alt bölümünde yer alan kullanıcı yorumlarını kontrol edecek moderatör arayışında!

YouTube’un yeni kahramanları gönüllü, Ciddi  moderatörler!

Dünyanın en popüler video paylaşım alanı olan YouTube,  videoların altına yapılan yorumları kontrol edebilecek ciddi moderatörler arıyor.  Videoların altında troll’lerin yapmış olduğu olumsuz yorumları gözden geçirecek ve kontrol edecek moderatöreler arıyor.  Bu sayede gerçek kullanıcıların yorumları daha aktif olacak.

Heroes olarak adlandırılan yepyeni bir program ile gönüllü olarak moderatörlük işi bir forumu andırıyor olsa da bunun çok da üzerinde bir sistem. Bir birinden özel  seviyelere sahip olan Heroes,un içeriklerine girilip bilgi paylaşımı yapıldıkça puan kazanmaya imkan sunmaktadır.

Seviye 1’den Seviye 2’ye geçiş yaptığınızda ise  ‘özel atölyelere’ giriş yaparak diğer hero’larla ( gönüllü kahramanlar ile) video sohbetli yapma imkânına sahip oluyorsunuz

Seviye 3′ bölümünde ise birden fazla video seçimi yaparak altında yer alan yorumları silme şansına sahip oluyorsunuz.

Seviye 4 ise sizlere yeni ürünler hakkında bilgi sunuyor ve YouTube’un ekibiyle birebir sohbet imkânı buluyorsunuz.

Son aşama olarak Seviye 5’e geçtiğiniz durumda ise yeni özellikleriyle buluşarak kullanıcılara sunulmadan deneme ve Heroes Summit etkinliğine katılma imkânı buluyorsunuz.

YouTube’ta şuan bu sorun ile baş etmek için sabit ücretli personelleri bulunuyor fakat bu tam olarak ortadan kaldırma konusunda zorlandıkları tahmin edilmektedir. Gönüllü herolar sayesinde bu sorun daha kolay bir şekilde ortadan kalacağa benziyor.

Sizlerde youtube gönüllü herosu olmak için aşağıdaki linke giriş yapabilirsiniz.

https://support.google.com/youtube/answer/7124236?hl=en